ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
MX-C407F A/4 Színes fénymásológép


SHARP MX-C407F A/4 Színes fénymásológép
A mobil nyomtatást teljes körűen támogatja az AirPrint és a Google Cloud Print, míg az opcionális vezeték nélküli hálózati kapcsolat lehetővé teszi, hogy készülékét bárhol elhelyezze az irodájában.

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy adatai - nyomtatott és elektronikus formában is - biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhővel, az alkalmazásokkal és a munkafolyamatokkal azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait, és gyorsan, könnyedén és nyugodtan továbbíthatja.

A valós 1200 x 1200 dpi nyomtatási minőség, a 2300 lapos maximális papírkapacitás és a hosszú élettartamú kellékanyagoknak köszönhető alacsony számú felhasználói beavatkozás azt jelenti, hogy az MX-C407F gond nélkül tud gondoskodni házon belül az Ön színes nyomtatási szükségleteiről és a 7"-es színes LCD érintőképernyő a Sharp Easy UI móddal az egyszerű kezelés élményét biztosítja a felhasználók számára, azaz még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűen elvégezhetők.

Az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.
Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!