ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
MX-C304WH A/4 Színes fénymásológép


SHARP MX-C304WH A/4 Színes fénymásológép

A kompakt kialakítás és a funkciók széles tárháza révén a készülék az asztali gépek kényelmét a nagyteljesítményű A3-as MFP-k teljesítményével kombinálja.



A színesben és fekete-fehérben is 30 oldal/perc kibocsátási sebességgel azonnali termelékenységnövelés érhető el, különösen azért, mert az új Adobe Embedded Printer Engine (AEPE) 80% -kal gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé mobil, felhő és USB forrásokból. A 300 lapról 2700 lapra bővíthető rugalmas papírkapacitásnak köszönhetően még több időt takaríthat meg.



Gyors szkennelés akár 110 oldal/perc sebességgel és egyszerre akár 25 névjegykártya vagy négy darab kártya mindkét oldalának beolvasása. Ez a gyors dokumentum digitalizálási képesség tökéletes megoldás az olyan forgalmas környezetekhez, mint például a recepciók, ahol kevés idő áll rendelkezésre. A nagy, 500 GB-os beépített merevlemez meghajtó (HDD) sokkal nagyobb és összetettebb dokumentumok tárolására is alkalmas, és a hatékony dokumentumkezelő rendszer segítségével minden gyorsan el is érhető. A teljes körű kényelem érdekében a Sharp Office Direct Print technológiája* lehetővé teszi, hogy bármit kinyomtasson, anélkül, hogy bejelentkezne a számítógépére. Csak lépjen az MFP-hez, dugja be a képeket, Adobe PDF-eket vagy Microsoft® Office fájlokat tartalmazó USB eszközét a gépbe, és nyomtassa ki, amit szeretne. Vagy akár gyorsan beolvashatja és elmentheti a dokumentumokat közvetlenül az USB pendrivera.

Az intuitív működés azt jelenti, hogy még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűvé válnak - éppen ezért nyerte el a Sharp a Buyers Lab „Egyszerűen használható” PaceSetter díját és az „Év MFP termékcsoportja” díját. A jobb láthatóság érdekében megdönthető, nagy, 7"-os színes érintőképernyős LCD kijelző és az Easy Mode is biztosítja, hogy az olyan mindennapi funkciók, mint például a „Szkennelés” vagy a „Másolás”, nagy, azonnal elérhető ikonok formájában jelennek meg. Ha más funkciókat használnak gyakran, egyszerűen áthelyezheti az ikonjaikat a személyes kezdőképernyőjére a gyorsabb elérés érdekében.



Az MX-C304W a legfejlettebb biztonsági funkciókkal és hozzáférés ellenőrzéssel rendelkezik, így képes gondoskodni értékes adatai és szellemi tulajdona kiemelt védelméről, megelőzve ezzel az Ön üzleti tevékenységének esetleges megzavarását. Az átfogó biztonsági rétegek hatékony védelmet nyújtanak mind hálózata, mind adatai számára. Mindezeknek köszönhetően Ön nyugodtan hátra dőlhet, vállalkozása és adatai proaktív védelmet élveznek a legmagasabb szintű biztonsággal.

Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!