ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
MX-B467F


SHARP MX-B467F
Akár 44 oldal/perces nyomtatási sebességet és szupergyors, akár 84 oldal/perces szkennelési sebességet biztosít, a termelékenység kimagasló, adatait pillanatok alatt kinyomtatja vagy rögzíti. Az OCR képesség azt jelenti, hogy az adatok digitalizálása, rögzítése és megosztása egyszerű és hatékony, a Sharp Easy UI móddal ellátott 4,3"-es színes LCD érintőképernyő az egyszerű használat élményét biztosítja a felhasználóknak, azaz még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűen elvégezhetők.

Az iparágvezető biztonsági funkcióknak köszönhetően biztos lehet abban, hogy adatai - nyomtatott és elektronikus formában is - biztonságban vannak. Az egyszerű kapcsolódás a felhővel, az alkalmazásokkal és a munkafolyamatokkal azt jelenti, hogy biztonságosan és egyszerűen elérheti adatait, és gyorsan, könnyedén és nyugodtan továbbíthatja.

Maximális 2000 lapos papírkapacitással és rugalmas hordozókezeléssel, amely támogatja a kartonpapírt, a kis hordozókat és a borítékokat a főtálcából vagy a többcélú adagolóból, növeli a termelékenységet, a funkcionalitást és a megbízhatóságot. A mobil nyomtatást az AirPrint és a Sharp Print Service plugin teljes mértékben támogatja, míg a vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy készülékét bárhol elhelyezhesse az irodában.

Az alapkiépítésben elérhető duplex nyomtatás és az energiafogyasztást aktív és alvó üzemmódban egyaránt csökkentő energiagazdálkodási funkciók együttesen segítik a költségek csökkentését és a környezet megóvását.
Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!