ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
MX-3561S A/3 Színes fénymásológép


SHARP MX-3561S A/3 Színes fénymásológép
A másodlagos LAN (opcionális) funkció két hálózatot egyidejűleg támogat, beleértve a vezeték nélküli és a vezetékes hálózatok kombinációját is. Az alapkiépítésben elérhető nyomtatás indítás (Print Release) funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy dokumentumaikat elküldjék és eltárolják a szerverként működő központi MFP-nek. Majd a nyomtatási feladatokat biztonságosan lehívhatják erről a gépről a hálózatba kötött, akár öt különböző készülék egyikére.

A fejlett funkciók között megtalálható egy mozgásérzékelő is, ami érzékeli a közeledő felhasználót és bekapcsolja az MFP-t alvó üzemmódjából, így az azonnal készen áll a használatra, tovább fényjelzések mutatják az MFP aktuális állapotát. A dönthető 10,1"-es színes LCD érintőképernyőn fogg-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, és ha segítségre van szükség a gyors használati útmutató is könnyen elérhető. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak; csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, mint például a fejlett előnézet vagy a webböngésző.

A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 35 oldal/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás és másolás, a beépített 100 lapos lapfordítós adagoló (RSPF) és a 80 kép/perc sebességű lapolvasás. A maximum 6.300 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár SRA3 méret, 300 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. A finisher opciók széles kínálata, mint például a gerinctűző, a manuális és kapocs nélküli tűzés még nagyobb sokoldalúságot biztosít a gépnek. A kimagasló 1.200 x 1.200 dpi-s nyomtatási felbontás, az automatikus folyamat feldolgozó és hívó frissítő rendszer állandóan kiemelkedő képminőségről gondoskodnak.

A robusztus biztonsági funkciók sokasága megőrzi az adatok és a hálózat biztonságát: hozzáférés szabályozás, az adatok titkosítása és S/MIME-t, valamint egy öngyógyító firmware-rendszer, SSL-tanúsítvány érvényesítés és program végrehajtási fehér lista.

Az MX-3561 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit. Emellett az automatikus festékkazetta eltávolító funkció biztosítja, hogy az összes festéket elhasználja a gép, így takarékoskodva az erőforrásokkal.
Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!