ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
BP-30M31 A/3 fénymásológép


SHARP BP-30M31 A/3 fénymásológép
A másodlagos LAN (opcionális) támogatása két hálózat egyidejű támogatását biztosítja, miközben a Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a dokumentumokat egy szerverként működő központi MFP-re küldjék és ott tárolják, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan kinyomtassák. Az opcionálisan elérhető munkafolyamat támogató funkciók között megtalálható az egyszeri bejelentkezést lehetővé tevő felhő csatlakozás, Wi-Fi-n és NFC-n keresztüli vagy QR-kódos mobileszköz csatlakoztatás, az MS Office fájlok USB-n keresztüli közvetlen nyomtatása, illetve az OCR-s szkennelés kereshető PDF/Office állományokba.

A dönthető 7 hüvelykes színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását, továbbá állapotjelző lámpák mutatják az MFP aktuális állapotát távolról. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak: csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, így a fejlett előnézethez is.

A hatékonyságot és termelékenységet növeli a 28 oldal/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás és másolás és a beépített 100 lapos lapfordítós adagoló (RSPF), a 60 kép/perc sebességű lapolvasás (egyoldalas, színes és fekete-fehér). Az BP-30M28 folyamatosan magas minőségű, 600 x 600 dpi nyomtatási felbontást biztosít oldalról oldalra. A maximum 2.100 lapos papírkapacitás és a különböző nyomathordozók (akár A3 méret, 200 g/m2 súly) széles körének támogatása révén a készülék egyszerűen képes kezelni a különböző kibocsátási igényeket is. Továbbá, a helytakarékos belső finisher (opcionális) pedig automatizálja a dokumentumok rendezését és tűzését.

A Sharp Application Portal szoftverfrissítéseket és felhő csatlakozást biztosító alkalmazásokat kínál, így az MFP még jobban testre szabható, a munka gyorsabban elvégezhető.

Az BP-30M28 a Sharp legkorszerűbb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, az alacsony fogyasztás és az alacsony TEC érték mind azt szolgálja, hogy Ön pénzt takarítson meg és elérje környezetvédelmi célkitűzéseit.
Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!