ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
BP-30C25 A/3 Színes fénymásológép


SHARP BP-30C25 A/3 Színes fénymásológép
A BP-30C25 gondoskodik a biztonságról, hogy Ön az üzleti ügyekkel foglalkozhasson. Az erős biztonsági funkciók egész sora biztosítja az adatok és a hálózat biztonságát, ideértve a behatolás-észlelést, a hozzáférés ellenőrzést és az adatok titkosítását, valamint az öngyógyító firmware rendszert, az SSL-tanúsítvány validálását és a programfuttatási fehérlistát.

A második hálózat támogatása (opcionális) két hálózat egyidejű támogatását biztosítja, miközben a Print Release funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a dokumentumokat egy szerverként működő központi MFP-re küldjék és ott tárolják, majd a nyomtatási feladatot akár öt, hálózatba kötött készülék egyikén biztonságosan nyomtassák ki. Az opcionálisan elérhető munkafolyamat támogató funkciók között megtalálható az egyszeri bejelentkezést lehetővé tevő felhő csatlakozás, Wi-Fi-n keresztüli mobil eszköz csatlakoztatás, az MS Office fájlok USB-n keresztüli közvetlen nyomtatása és az optikai karakter felismerés.

A dönthető 7"-es színes LCD érintőképernyőn fogd-és-vidd módszerrel rendezhetők el a leggyakrabban használt ikonok, egyszerűvé téve ezzel a kezdőoldal testre szabását. A mindennapi műveletek egyszerűek és intuitívak: csak használja az okostelefonokon megszokott kézmozdulatokat (érintés, összecsípés, bökés) a különböző funkciók, üzemmódok és beállítások közvetlen eléréséhez, így a fejlett előnézethez is.

A BP-30C25 kibocsátási sebessége 25 oldal/perc színes és fekete-fehér színben, az alap papírkapacitás 350 lap, ami 1850 lapra bővíthető, és számos hordozó típust támogat (akár A3W méret és 256 g/m² súly). A 600 x 600 dpi nyomtatási felbontás, valamint az automatikus folyamat ellenőrzési és hívó frissítő rendszerünk biztosítja a folyamatosan magas képminőséget. A beépített 100 lapos Reversing Single Pass Feeder (RSPF) adagoló gyorssá és egyszerűvé teszi az információk digitalizálását és megosztását. A dokumentumok színesben szkennelhetők, akár 52 kép/perc sebességgel, és több rendeltetési helyre is elmenthetők, amelyek mind hozzájárulnak a hatékonyság és a termelékenység növeléséhez.

A Sharp legújabb energiatakarékos technológiája gyors felmelegedési időt, alacsony energiafogyasztást és alacsony TEC-értéket tartalmaz, amelyekkel pénzt takaríthat meg és támogatják környezetvédelmi célkitűzései megvalósulását. Ezenkívül az automatikus festékkazetta kiadási funkció gondoskodik az összes festék felhasználásáról, erőforrásokat takarítva meg ezáltal.
Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!