ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.




Facebook Sharpnet Eatwithme
BP-20C20 A/3 Színes fénymásológép


SHARP BP-20C20 A/3 Színes fénymásológép
Egyedi szögletes alakjának és kis alapterületének (az egyik legkisebb elérhető A3-as színes készülék) köszönhetően szinte bárhol elfér, és kétszínű megjelenése minden munkaterületet feldob.

A készülék elején található USB port lehetővé teszi a dokumentumok egyszerű nyomtatását vagy USB meghajtóra történő szkennelését. Az opcionális vezeték nélküli hálózati adapterrel pedig csatlakoztathatja az MFP-t bármilyen WiFi-t támogató eszközhöz, így bárki nyomtathat vagy szkennelhet közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről az AirPrint, a Google Cloud Print vagy a Sharpdesk Mobile alkalmazás segítségével.

Az információk digitalizálása és megosztása gyors és egyszerű. A dokumentumokat színesben is be lehet szkennelni, akár 37 kép/perc sebességgel a 100 lapos RSPF adagoló segítségével, majd különböző rendeltetési helyekre menteni.

Időt és energiát takaríthat meg vele: a BP-20C20 lehetővé teszi az igazolványok előlapjának és hátuljának egyetlen gombnyomással történő másolását egy oldalra, a több oldalas másolatokat pedig automatikusan elforgatja és összerendezi.

A BP-20C20 kibocsátási sebessége 20 lap/perc, az alapkiépítés papírkapacitás pedig 350 lap, ami 1850 lapra bővíthető. A 4”-os, 5 soros LCD kezelőpanel dönthető a jobb láthatóság érdekében, és az állapotjelző lámpák lehetővé teszik a gép és a feladat állapotának ellenőrzését akár távolról is.

Mint minden Sharp MFP, a BP-20C20 is számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek a dokumentumok védelmét szolgálják, így például a felhasználó/eszköz hitelesítés és a fejlett hálózati titkosítás.
Érdeklődöm
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!