ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos APEH előírásokról.
A SHARP MX-C300W készülék kisméretű színes másoló, színes hálózati nyomtató, színes hálózati szkenner, fax, Wifi hálózati kártyával. 30 lap/perc sebességű. A másológép automatikus lapadagolóval, duplex  egységgel (kétoldalas másolás, nyomtatás) van felszerelve.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP MX-C301W készülék kisméretű színes másoló, színes hálózati nyomtató, színes hálózati szkenner, fax, Wifi hálózati kártyával. 30 lap/perc sebességű. A másológép automatikus lapadagolóval, duplex  egységgel (kétoldalas másolás, nyomtatás) van felszerelve. A készülék képes csatlakozni illetve fájlokat megosztani a felhő alkalmazásokon keresztül, hogy megkönnyítse az irodák dokumentumkezelését.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP MX-C382SC készülék kisméretű színes másoló, színes hálózati nyomtató, színes hálózati szkenner, fax, hálózati kártyával. 38 lap/perc sebességű. A másológép automatikus lapadagolóval, duplex  egységgel (kétoldalas másolás, nyomtatás) van felszerelve. A készülék képes csatlakozni illetve fájlokat megosztani a felhő alkalmazásokon keresztül, hogy megkönnyítse az irodák dokumentumkezelését. A könnyű kezelhetőséget segíti a 8.5"-os színes érintőkijelzős LCD panel.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A kosár tartalma üres!

OPEN egysoros árazógép

OPEN egysoros árazógép

15.875 Ft
12.500 Ft + Áfa