ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos APEH előírásokról.
A SHARP AR-6020 20 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék.  Másoló, nyomtató és szines szkenner, 1 db 350 lapos fiókkal, elektronikus szortirozással  és egy LCD kezelőpanellal van felszerelve alap kivitelben. A készülék nagy előnye, hogy táblagépről és telefonról is képes nyomtatni vagy akár szkennelni is tud ezekre a készülékekre.Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk.  Hálózati kártya opcionálisan szerelhető a készülékbe.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP AR-6020D 20 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék.  Másoló, nyomtató és színes szkenner, 1 db 350 lapos fiókkal, beépített duplex egységgel elektronikus szortírozással  és egy LCD kezelőpanellal van felszerelve alap kivitelben. Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk. A készülék nagy előnye, hogy táblagépről és telefonról is képes nyomtatni vagy akár szkennelni is tud ezekre a készülékekre. Hálózati kártya opcionálisan szerelhető a készülékbe.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP AR-6020N 20 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék. Kétoldalas másolás, nyomtatás és színes szkennelésre képes, az alapgéphez külön rendelhető egyszerű vagy automata kétoldalas eredeti adagolós tető. Az alapkivitel hálozati kártyával,  elektronikus szortírozással és LCD kijelzőpanellel elérhető. A készülék nagy előnye, hogy táblagépről és telefonról is képes nyomtatni vagy akár szkennelni is tud ezekre a készülékekre.Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk.  

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP AR-6023D 23 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék.  Másoló, nyomtató és színes szkenner, 1 db 350 lapos fiókkal, beépített duplex egységgel elektronikus szortírozással  és egy LCD kezelőpanellal van felszerelve alap kivitelben. Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk. A készülék nagy előnye, hogy táblagépről és telefonról is képes nyomtatni vagy akár szkennelni is tud ezekre a készülékekre. Hálózati kártya opcionálisan szerelhető a készülékbe.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP AR-6020N 23 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék. Kétoldalas másolás, nyomtatás és színes szkennelésre képes, az alapgéphez külön rendelhető egyszerű vagy automata kétoldalas eredeti adagolós tető. Az alapkivitel hálozati kártyával,  elektronikus szortírozással és LCD kijelzőpanellel elérhető. A készülék nagy előnye, hogy táblagépről és telefonról is képes nyomtatni vagy akár szkennelni is tud ezekre a készülékekre.Kisebb vállalkozások, önkormányzatok, iskolák számára ajánljuk.  

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A  SHARP MX-M266N 26 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék. Kétoldalas másolás, nyomtatás, színes szkennelésre és faxolásra (bővítéssel) képes. Az alapkivitel hálozati kártyával, duplex egységgel elektronikus szortírozással és 7.0 hüvelykes színes érintőképernyővel elérhető. A készülék könnyen kezelhető, megbízható és az egyedi, igényesen megtervezett burkolata miatt jól mutat bármely irodában.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP MX-M316N 31 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék. Kétoldalas másolás, nyomtatás, színes szkennelésre és faxolásra (bővítéssel) képes. Az alapkivitel hálozati kártyával, duplex egységgel elektronikus szortírozással és 7.0 hüvelykes színes érintőképernyővel elérhető. Az opcionálisan telepíthető kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő funkciókkal rendelkezzen a készülék.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *
Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP MX-M364N 36 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék. Az irodai készülékek legfejlettebb modellje. 7.0" méretű színes LCD érintőképernyőn könnyeden használható a nyomtatás, másolás, színes szkennelés, faxolás és tárolás funkciók. Az alapkiépítésben elérhető biztonsági funkciók között titkosítás és a gépen tárolt belső adatok törlése is rendelkezésre áll. Felhő szolgáltatásokhoz előkészített multifunkciós nyomtató, ami tökéletes megoldást jelent minden iroda számára.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *

A SHARP MX-M365N 36 lap/perc (A/4) sebességű A/3-as méretű multifunkciós készülék. Az irodai készülékek legfejletebb modellje. 10.1" méretű színes LCD érintőképernyőn könnyeden használható a nyomtatás, másolás, színes szkennelés, faxolás, tárolás funkciók, az opcionálisan elérhető internet böngészés és weboldalak nyomtatása. Az alapkiépíté elérhető biztonsági funkciók között titkosítás és a gépen tárolt belső adatok törlése is rendelkezésre áll. Felhő szolgáltatásokhoz előkészített multifunkciós nyomtató, ami tökéletes megoldást jelent minden iroda számára.

Érdeklődöm Részletek
Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet: *
« Előző 1 2 Következő »

A kosár tartalma üres!

OPEN egysoros árazógép

OPEN egysoros árazógép

15.875 Ft
12.500 Ft + Áfa