ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.
Facebook Sharpnet Eatwithme

2012. november 9.

AMIT TUDNI LEHET AZ ONLINE PÉNZTÁRGÉPEKRŐL 2.

AMIT TUDNI LEHET AZ ONLINE PÉNZTÁRGÉPEKRŐL 2.

A nemzetgazdasági minisztérium honlapján a következő információt olvashatják


2012. november 8. 17:09

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/ado-es-penzugyekert-felelos-allamtitkarsag/hirek/konszolidacios-intezkedesek-a-parlamentben

„Pénztárgépek elektronikus bekötése

• Adatszolgáltatási kötelezettsége lesz azon adóalanyoknak, akik nyugtaadási kötelezettségüket gép úton teljesítik. Az adatszolgáltatás a gépi nyugtákra valamint a pénztárgépek adataira vonatkozik.
• A módosító indítvány az adatszolgáltatási kötelezettség szabályainak kidolgozása érdekében felhatalmazást ad a nemzetgazdasági miniszternek a végrehajtási rendelet meghozatalára a pénztárgépeknek az adóhatósághoz történő bekötésére vonatkozóan. Ez a rendelkezés is 2013. április 1-én lépne hatályba.”A fenti bejelentés óta a technikai követelményekről és az összeköttetés határidejéről a mai napig (2012.11.09) új információk nem jelentek meg. Amennyiben új információk jelennek meg, azt honlapunkon (www.itvk.hu) ismertetni fogjuk önökkel.

« vissza

A kosár tartalma üres!