ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.
Facebook Sharpnet Eatwithme

2013. július 15.

AMIT TUDNI LEHET AZ ONLINE PÉNZTÁRGÉPEKRŐL 10.

2013. július 11-én három online pénztárgép kapott forgalmazási engedélyt, továbbá több gyártó is jelezte, hogy az online pénztárgép cserével kapcsolatos szoftverfejlesztési munkák előrehaladott állapotban vannak. Az online típusú pénztárgépek heteken belül gyártási fázisba kerülhetnek, párhuzamosan az engedélyeztetéssel, mivel a hardware tervek véglegesítésre kerültek.

Mivel közel 200 000 db pénztárgépet kell az országban lecserélni, ezért valószínűsíthető, hogy a gyakorlati végrehajtáshoz több időre lesz szükség, mint amit a jelenlegi szabályozás előír -ezért ne döntsön elhamarkodottan a pénztárgép megrendelését illetően.

Minden felhasználó figyelmét szeretnénk felhívni, hogy az állami támogatást (akinek jár) mielőbb igényelje meg, és a kapott regisztrációs kóddal a megrendeléskor keressen meg bennünket. Amennyiben erről tájékoztatást kér, kereseen bennünket.


Azok az Ügyfeleink, akik regisztráltak az ÁRAJÁNLATKÉRÉS vagy ONLINE PÉNZTÁRGÉP ELŐJGYEZÉS fülön (akik a 9-es számú levelünket megkapták), a weboldalunkon egyelőre semmilyen teendőjük nincs a pénztárgéppel kapcsolatban, használhatják pénztárgépeiket, mert folyamatosan tájékoztatjuk friss információkkal a megadott pénztárgép típusra vonatkozóan.


Azok az Ügyfelek, akik eddig még nem regisztráltak csak a hírlevél küldésre iratkoztak fel, kérjük, tegyék meg, és a megadott típusra vonatkozóan folyamatosan friss információkat fogunk küldeni, ha a gyártó megkapja az engedélyt vagy bármilyen fontos teendője lenne.


Regisztrálni az ONLINE PÉNZTÁRGÉP ELŐJEGYZÉS fülön (baloldalon narancssárga négyzet) tud a weboldalunkon (www.itvk.hu).

« vissza

A kosár tartalma üres!