ITVK Tatabánya Bt.

ITVK Tatabánya Bt.

Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai
Kereskedelmi és Szolgáltató
Betéti Társaság

Főoldal Kosár

hivatalos forgalmazó és
szakszerviz

Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön legújabb akcióinkról, híreinkről, pénztárgépekkel kapcsolatos NAV előírásokról.
Facebook Sharpnet

Tisztelt Partnerünk és Leendő Partnerünk!

Üdvözöljük abból az alkalomból, hogy néhány percet szentel cégismertetőnk elolvasására, amelyben tájékoztatni szeretnénk Önt/Önöket cégünkről, általunk forgalmazott termékekről és szolgáltatásainkról, s néhány hasznos információról.

Rólunk

Az ITVK TATABÁNYA BT. 1993-ban alakult Irodagéptechnikai, Pénztárgéptechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságként. Cégünk múltja sokkal korábbi időkre tekint vissza, hiszen egy 1966-ban alakult Vállalat (ITV) országos szervizhálózatának tagja volt 1985-ig. 1985-től szerződéses szervizként, majd önálló egyéni vállalkozásként működött 1993-ig a megalakulásunkig. A cég jelenlegi létszáma 15 fő, szakmai összetétele biztosítja, hogy mind a kereskedelem, mind pedig a szolgáltatás területén jelentkező feladatokat szakszerűen elvégezzük. Valamennyi munkatársunk azon fáradozik, hogy Ügyfeleinknek kiváló minőségű, kedvező áru termékeket, valamint könnyen elérhető, megbízható szolgáltatást nyújtson. Jelenleg 8 db társasági tulajdonban lévő gépkocsival rendelkezünk, ezzel is biztosítva, hogy Ügyfeleink elvárásainak megfelelően a különböző karbantartási, javítási feladatokat a legrövidebb határidőn belül elvégezzük, illetve folyamatosan végezhessük.

Neves cégekkel kötött szerződéseink biztosítják a legjobb minőséget, a megfelelő garanciát, alkatrész utánpótlást, és hogy Önök elégedettek legyenek minden, az általunk forgalmazott termékkel.

2004 –től ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert vezettünk be.

Cégünk a termékeknek hivatalos forgalmazója és szakszervize, és a 2007 –ben megalakult SHARP PRÉMIUM PARTNERI kör tagja,

SHARP a PRÉMIUM PARTNERI kört azon forgalmazók elismerésére, támogatására hozta létre, akik kiemelkedőn képviselik a márkát a kereskedelem és szolgáltatás területén.

2006 –tól a fénymásoló berendezések garanciális szervize.

2008 –tól a másolók, nyomtatók multifunkciós eszközök hivatalos garanciális szervize lettünk.

Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Somogy, Veszprém megye területén üzemeltetünk, karbantartunk pénztárgépeket, pénztárgép hálózatokat kettő/négy órás ügyeleti rendszerben.

Jelenleg kétezer a partnereink száma a pénztárgéptechnika és 800 a irodatechnika területén, s e partneri kört nemcsak megtartani, de folyamatosan bővíteni is szeretnénk. Reméljük, hogy széles és mindig bővülő kínálatunk, kedvező áraink és termékeink közismerten jó minősége elősegíti kölcsönös partner-kapcsolatunk fejlődését.

Engedjék meg, hogy néhány partnerünket - rangsorolás nélkül - itt megemlítsük név szerint is azon Ügyfeleink közül ahol fő vagy alvállalkozóként szerviz szolgáltatást nyújtunk:

 • BURGERKING FUSHION RT.
 • C&A MODE KFT.
 • DECHATLON TÍZPRÓBA MAGYARORSZÁG KFT.
 • HUMANIC KFT.
 • K&H BANK ZRT.
 • LIDL BT.
 • MEDIA MARKT KFT.
 • MOL NYRT.
 • NEWYORKER KFT.
 • OBI RETAIL HUNGARY KFT.
 • OMV HUNGÁRIA KFT.
 • PENNY MARKET KFT.
 • ROSSMANN MAGYARORSZÁG KFT.
 • SPAR MAGYARORSZAG KFT.
 • TESCO GLOBAL ZRT.

Tevékenységünk során ügyelünk arra, hogy a kiegészítő eszközökből is minden igényt kielégítő választékkal rendelkezzünk. Áraink tartalmazzák a berendezések ellenértékét, jótállást, az induló készletét, az üzembe helyezést és a kezelés bemutatását. Bemutatótermünkben /Tatabánya Molnár utca 6./ folyamatosan megtekinthető forgalmazott termékeink jelentős része.

Reméljük, hogy e tájékoztatónkkal sikerült segítségükre lennünk és rövidesen partnereink között köszönthetjük Önöket is, meglévő Partnereink pedig visszajelzéseikkel segítik munkánkat, megerősítenek bennünket abban a hitünkben, hogy tevékenységünk megfelelő minőségű, elégedettek szolgáltatásainkkal.

Üdvözlettel: Kutrucz Béla ügyvezető

A kosár tartalma üres!